مقالات چوبو

مقالات حوزه مبل و مبلمان - میز نهار خوری - سرویس خواب - تخت خواب

مقالات چوبو

مقالات حوزه مبل و مبلمان - میز نهار خوری - سرویس خواب - تخت خواب

نکات مهم چیدمان مبلمان اتاق نشیمن

اگر همراه ما در چوبو بوده باشید در پست ها قبل در مورد چیدمان مبلمان اتاق نشیمن بسیار خوانده اید اما در این مطلب می توانید روی دیگری از نکات مهم در مورد چیدمان مبلمان را مطالعه نمایید. این موارد باید در کنار هم بررسی شوند تا یک ساختار کلی در چیدمان مبلمان به نتیجه برسد. بنابراین به این موارد ارائه شده توجه نمایید تا بتوانید آنچه نیاز است را فرا گیرید.

در این مطلب انواع مدل های چیدن مبل و کاناپه در اتاق نشیمن را برایتان ذکر کرده ایم. با توجه به اندازه اتاق یا نوع و شکل مبلمان خود می توانید نمونه مناسب را انتخاب و در خانه خود اعمال کنید.

نکات مهم چیدمان مبلمان اتاق نشیمن

۱٫    مکالمه رودررو

یکی از اصول چیدمان اتاق نشمین این است که مبلمان را روبه روی هم قرار دهید و میز جلوی مبل را نقطه مرکزی در نظر بگیرید تا همه اعضای خانواده یا مهمانان دور یکدیگر جمع شوند و در مورد موضوعات موردعلاقه هم حرف بزنند.

۲٫    تفکیک فضاها

اتاق های نشیمن یا غذاخوری که بزرگ هستند را می توانید با کمک مبلمان از هم جدا کنید. کاناپه بزرگ دو یا سه نفره رارو به فضای اتاق نشیمن قرار دهید تا همچنان فضای گفت‌وگو برپا و بقیه فضا باز باشد.

۳٫    گفتمان چهارنفره

اگر کاناپه بزرگ ندارید و نمی خواهید هم داشته باشید و از آنها استفاده کنید، بهتر است از ایده چهار صندلی یا مبل تک‌نفره بهره بگیرید. برای اینکه این فضا زیبا و تمیز به نظر برسد از روکش های سفید و کوسن های واحد برای هر چهار صندلی استفاده کنید.

۴٫    قالی، تعیین کننده همه چیز

از یک قالی زیبا و بزرگ برای فضای میان مبلمان استفاده کنید. اگر قالی یا فرش انتخابی شما به اندازه کافی بزرگ است، می توانید پایه‌های مبلمان را روی آن قرار دهید تا اندازه و فرم قالی تعیین کننده جای قرارگیری مبلمان باشد.

۵٫    چیدمان اریب

برای اینکه فضای داخلی گفت‌وگو در خانه بیشتر و بزرگ تر به نظر برسد، می توانید از چیدمان اریب بهره بگیرید. این چیدمان، فضایی دوستانه و صمیمی برای دورهمی ها ایجاد می کند. مبلمان را که کج می چینید، میز جلوی آن را نیز دقیقا در همان زاویه در جلوی مبل قرار دهید. اگر کفپوش و دکور اتاق به شما اجازه می دهد، از هیچ نوع قالی یا فرشی استفاده نکنید تا فضا بازتر و بزرگ تر دیده شود.

۶٫    فضای استراحت بیشتر

در اتاق نشیمن یکی از رایج ترین کارهایی که همه ما انجام می دهیم، لم دادن روی کاناپه و تماشای تلویزیون است. برای این منظور باید مبلمانی داشته باشید که علاوه بر نرمی و راحتی، قابل تغییر نیز باشند. مبلمان تاشو برای این منظور مناسب هستند. البته می توانید از صندلی های بدون دسته، کوسن های مبلی یا مبل های دونفره ساده برای تکمیل چیدمان روبه روی مبل های تاشو و راحتی خود نیز بهره بگیرید.

مهم این است که مبل یا کاناپه راحتی روبه روی تلویزیون باشد و بقیه صندلی ها هر چه بودند، خیلی مهم نیست.

۷٫    جداسازی با کاناپه

برای اینکه فضای اتاق نشیمن را به اندازه دلخواه شکل دهید تا به آن صمیمیت موردنظر خود برسید، لازم نیست حتما مبلمان را در کنار دیوارها بچینید. مبل  یا کاناپه را در وسط اتاق به عنوان دیوار جدا کننده قرار دهید. البته در بسیاری از آپارتمان های نقلی صاحبخانه ناگزیر به این کار است و باید از چیدمان استقبال کنید زیرا صمیمت خوبی در فضا ایجاد می کند.

۸٫    توجه به چشم‌انداز فضا

مبلمان اتاق هایی که پنجره قدی در اتاق نشمین دارند را می توان رو به پنجره چید. یعنی به جای اینکه همیشه تلویزیون یا شومینه را مرکز چیدمان مبلمان در نظر می گیریم، این بار پنجره را به عنوان مرکز دید همه حضار لحاظ کنید و کاناپه و صندلی را به گونه ای بچینید که به منظره بیرون دید داشته باشند.

۹٫    توجه به قرینه بودن

همیشه در همه جا یک نقطه کانونی لازم است. حتی در شکل‌گیری شهرها هم قدیم ترها مسجد  می شد مرکز شهر و دورتادور آن خانه ها ساخته می شدند. در چیدمان مبلمان خانه هم شومینه یا تلویزیون همیشه این نقش را به عهده دارند. شما هم همین ایده را حفظ کنید، فقط در چیدمان مبلمان، قرینه بودن را نیز حتما در نظر داشته باشید. دو طرف اتاق باید کاملا با هم منطبق باشند. این نوعی ایده پردازی برای دکوراسیون اتاق نشمین به شمار می رود. اگر دو تا قاب روی دیوار سمت راست نصب کرده اید، در سمت چپ نیز دوتا و به همان شکل و در همان ارتفاع نصب کنید.

۱۰٫    مرکز سرگرمی بسازید

در اتاق های نشیمن بزرگ، مبلمان را به گونه ای بچینید که بتوانید با دوستان یا اعضای خانواده انواع بازی ها و سرگرمی ها را اجرا کنید. به طور مثال، مبل و میز را طوری بچینید که فضای کافی در میان آنها وجود داشته باشد. برای این نوع چیدمان باید حتما فرش یا قالی داشته باشید.

۱۱٫    از صندلی به جای مبل استفاده کنید

در اتاق های نشمین کوچک می توانید به جای استفاده از مبل های بزرگ، از صندلی های راحتی جمع‌وجور استفاده کنید. اندازه این صندلی را با توجه به اندازه اتاق انتخاب کنید و آنها را با فاصله در اطراف اتاق و روبه‌روی هم بچینید تا در دورهمی ها، گفتمان راحت تری با یکدیگر داشته باشید.

۱۲٫    گوشه دنج درست کنید

یک جفت صندلی راحتی با میز کوچک ستون‌مانند در گوشه آفتاب‌گیر اتاق نشمین می تواند فضای دلنشینی را برای اعضای خانواده درست کند. البته این فضا می شود دونفره که فقط برای هم‌صحبتی با همسر یا شریک زندگیتان مناسب است.

۱۳٫    چیدمان L شکل

در اتاق های نشیمن بزرگ، یک کاناپه بزرگ و مبل دونفره را در کنار هم به صورت L قرار دهید. در مقابل آنها میز پیش دستی را بگذارید و با تک‌صندلی های متنوع فضای روبه روی آنها را پر کنید. استفاده از صندلی در مقابل این L این مزیت را دارد که به راحتی جابه جا می شود و می توانید برای صمیمیت بیشتر جلوتر بروید و به مبل و کاناپه نزدیک شوید.

۱۴٫    ایجاد فضای ملایم و آرام

در بالا اشاره کردیم در اتاق هایی که پنجره های بلند و قدی دارند، مبل ها را رو به چشم انداز بیرون بچینید.اما در این مورد، اصراری به این کار نداریم. می توانید مبلمان ساده خانه را با صندلی های شیک یا مبلمان کوسنی جفت کنید. اطراف آنها را با آباژورهای هنرمندانه تزئین کنید و در سکوت و زیبایی در کنار دوستان چای بنوشید.

۱۵٫    بغل کردن شومینه

شومینه نقطه کانونی همه اتاق های نشمین به شمار می رود. به همین منظور، می توانید مبلمان را دقیقا در نزدیکی این نقطه و چسبیده به آن بچینید.

۱۶٫    چیدمان خودمانی و بی نظم

مبلمان و کاناپه های راحتی را در اطراف شومینه بچیند و برای آسایش بیشتر، از انواع کوسن و بالشت های نرم و راحت نیز استفاده کنید. از این بالشت ها می توان به عنوان راحتی برای نشستن روی زمین هم استفاده کرد.

منبع: برترین ها


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.